måndag 17 december 2012

Jag har hunnit vara arg

Dumma måndag.

Sonen har tappat bort sina nya termobyxor. Aaarrrggghh. Gaaaah! Villskrikaienkudde! Enligt sonen ligger de i kompisens bil. Enligt mig är de borttappade. Bortslarvade. Det kommer de vara tills motsatsen är bevisad. Eller tills jag ringde kompisens mamma och fick veta att jodå, de låg i bilen och hennes son har fått med sig dem till skolan för att ge till min son.

Jag tjänade just 400 eller 500 kronor! Hurra! Och jag besparade sonen ett långt och tråkigt spelförbud. (Japp, sådan är jag. Tar till metoder som känns i skinnet. Som att inte få spela och chatta med kompisar.)

Nu behöver jag inte det. Förhoppningsvis. Han kan ju fortfarande komma hem utan dem och ba' "jag hängde dem på min krok och sen var de borta!"

Idag funderar jag på att skjuta upp julklappsinköpen lite till. Och istället ägna mig åt att julstäda huset och skriva på min bok. Det blev inte mycket shoppat på Frölunda Torg igår. Too much folk. Too little inspiration. My God.

Ikväll kommer jag ångra mig och önska att jag åkte till Allum och shoppade i alla fall. När jag för en gångs skull har bilen hemma. Men orka ... Får se.

Nu kaffe och sen lite bokskrivarfunderingar. Jag måste ta tag i mig själv nu, få ordning på skrivandet. Eller få någon att förklara för mig vad det är jag ska skriva. Jag behöver en skrivar-god-man.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar