tisdag 4 december 2012

Jag hade en gång en blogg

Och den bloggen var aktiv.
Numera är den ganska insomnad.

Jag skyller på förkylningen.

Novemberdeppen håller kvar mig, vill dra ner mig, och trots att jag stretar emot så vill inte tröttheten helt släppa taget om mig. Men jag skyller på förkylningen fortfarande.

Jag mår mycket bättre och känner mig mycket piggare, har jag tur går den över snabbt den här gången! Redan i morgon hoppas jag vara pigg och frisk igen! Då har jag kanske en dejt ... Men det kommer nog ta ett par dagar till innan jag vågar/bör träffa folk. Känner mig som en vandrande bakteriehärd. Eller som en bacillhärd. Alla friska människors stora bacillskräck, det är jag.

På torsdag skulle jag behöva åka iväg och köpa vinterskor till barnen. Som alltid kommer vintern så himla plötsligt. Man blir tagen på sängen av december. Varje år. Att man inte får en förvarning? Hrmf.

Mitt skrivande? Ha ha ha ... skrattade hon tillgjort. Jag vet inte. Det går lite segt, med vilje, men snart lossnar det. Jag föreställer mig det. Hoppas innerligt att det är så också. Jag har lite idéer och tankar, men jag vill att de mognar (är det så jag kallar prestationsångesten nuförtiden?) - annars är risken stor att jag börjar skriva och förlorar mig i skrivandet och så blir det en väldig massa tusen ord i onödan. Been there a lot redan.

Känslan är att det går bra. Långsamt och sakta men bra. Jag tänker mycket och planerar. (Tror jag.)
.


3 kommentarer:

  1. Tror de är din förkylning som påverkar allt :)
    Snart är den borta så då är de speed på allt igen.
    Kramis

    SvaraRadera
  2. Hoppas verkligen att du blir frisk snart och att idéerna du samlat på dig får att förvalta!

    SvaraRadera