söndag 23 december 2012

Sovit lite middag

Gud så gott jag slumrade på soffan!

När jag vaknade var det mörkt ute, men ändå vitt. Klockan 15 började det snöa och har gjort så sedan dess - det är vitt ute igen! Underbart! Men tyvärr blåser dt rätt mycket så det lär väl inte ligga kvar på träden.

Vi har den fulaste av julgranar i allrummet också. Tur att det är på övervåningen och att ingen ser den mer än vi. Den är blå och lite glittrig. Maken fick ta hem den från jobbet för ett par år sen. Och jo, jag är glad att han inte valde en rosa, för det hade de också. Hu.

Barnen tycker att den är jättefin och är glada över att de fick ha den där uppe hos sig. Och jag är glad över att vi sparade ett par hundralappar på att slippa köpa en. Dessutom blir granhögen bakom huset inte fullt lika hög. När det är dags att bära ut barreländet.

Jag har inte gjort julgodis. I år heller. Det verkade så himla mysigt och roligt när jag planerade det tidigare i höstas. Joodå vad jag skulle göra eget julgodis i mitt kök tillsammans med barnen, med förkläde, leende ansikten och julmysigt kök! Och gud vad det lockar att köpa färdigt godis. En Aladdin till kaffet funkar finfint och barnen föredrar ju ändå det fabrikslagade i många färger och former.

Även om egen knäck är svårslaget.
.

4 kommentarer:

 1. Egen knäck är oslagbart men i år har jag inte gjort ens det. Dottern gjorde tryfflar för två veckor sen, men de är ju slut.

  SvaraRadera
 2. Julgodis har jag inte heller gjort, förutom knäck-det blev det!
  Sen blir det aladdin ask här med :)
  God Jul på dej!

  SvaraRadera
 3. Men man behöver inte göra julgodis med barnen. Jag tar med mig döttrarna till butiken så väljer vi ut tillsammans vad vi ska ha för gott under julen. Går skitbra! Däremot vill yngsta alltid lägga in sill. Fast det gör hon med maken.
  En riktigt God Jul Agneta!!
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Önskar dig och din familj en
  GOD JUL!
  Kram Anna

  SvaraRadera