fredag 12 augusti 2011

Hej ni med skräpkommentarerna!

Vad får er att tro att jag skulle förstå vad ni skriver? Ni skriver ju oftast på ryska. Några gånger är det på något som liknar engelska men då är det å andra sidan en massa onödiga bokstäver som liksom mest liknar gurglande ljud. Någon enstaka gång har jag lyckats klura ut att det handlar om Viagra. (Och i detta nu, när inlägget publiceras, rasslar det väl till och landar några skräpkommentarer till).

Om ni inte förstod det innan så kan jag berätta det nu: de slängs. De fångas upp i Bloggers utmärkta nät och jag går in på fliken skräpkommentarer lite då och då och kryssar i att alla ska raderas och sen är de pyts väck! Ni ska också veta att jag inte är det minsta intresserad eller ens nyfiken på vad era kommentarer handlar om. De går direkt i papperskorgen utan att passera Gå.

Nu vet ni. Men ni läser förmodligen inte min blogg så det kvittar ju detsamma. Men om, helst ni ryska kommenterare, om ni av en händelse läser här: Do not bother leave a comment - I don't care! AT ALL!

Fast uppenbarligen lite, eftersom jag skriver det här inlägget.

Nu ska jag dricka vin. Drink wine. That's my paradgren. I have also been to Russia. When Saint Petersburg was called Leningrad. I was drunk almost every night. The Russian vodka and Champagne was easy to drink. And one night I was lost. Åt helvete very lost in a very foreign city, and I was so scared I almost peed my pants. (Det där sista var en överdrift men det behöver inte ryssarna veta! Men rädd var jag. Otroligt skräckslagen...) Men nu ska jag verkligen dricka vin och ha det lite skönt...! Lovely lovely fredagskväll!
      .

1 kommentar:

  1. åh, dom är irriterande de kommentarenra! jag får alltid på ett och samma inlägg, vet inte vad dom har hakat upp sig på!

    SvaraRadera