onsdag 3 augusti 2011

Onsdag är en bra dag

Jag har haft kvar den positiva känslan från i morse hela dagen faktiskt. Det har varit en bra dag, trots att jag stundtals känt mig lite sömnig. Fortfarande lite bitter över att inte vara ledig, men även det börjar gå över. Av en händelse så hade vi en liten ... reunion på jobbet idag. Vi fyra kolleger som lämnade förra jobbet, inom loppet av drygt två månader, strålade samman på eftermiddagen och tog en liten promenad. Trevligt!

Jag smet dessutom 35 minuter tidigare från jobbet också. Och så promenerade jag hem från centrum idag också. Är nu uppe i 7804 steg och fler ska det bli, jag ska ut och promenera strax. Ska bara smälta maten först. Och hänga tvätt.

Och så vill jag meddela - som om det inte räckte med alla hurtiga duktigheter - att jag har tänkt skriva lite på min bok också. Inte för att jag har en aning om vad jag ska skriva om (det måste ju liksom hända något snart, enbart svammel blir ingen människa lycklig av)

Men nu hänga tvätt. Det är ju väldigt roligt.
     .

2 kommentarer:

  1. Härligt med promenader, de tar ett tag och komma upp i 10 000 om dagen.
    Lycka till med skrivandet! Kram

    SvaraRadera
  2. Anna: Man får gå en hel del, men det krävs inte jättemycket - en sväng på lunchen, en på fikarasten och så en promenad efter jobbet. Fast jag har ju inte kommit upp i mer än 8000 steg trots detta. Nu får det bli en promenad eller joggingtur också!

    Tack!

    SvaraRadera