torsdag 22 oktober 2009

Inte roligt just nu


Sitter här med dåligt samvete och jag orkar inte ens skriva om det. Men snart ska jag muta barnen med lite fika. Vi ska bara bråka om lite mattetal först.

Senare ikväll ska jag titta på någon tv-serie igen och skriva om programmet här! Skribent, jag liksom! (Klicka här för att läsa mitt första inlägg!) I liten liten skala, vilket passar mig bra! Så här i början av min karriär! (Jamen lite självförtroende måste man väl ha?) Inte för att jag direkt brinner för tv, men jag brinner för att skriva och jag brinner även lite grann för att säga vad jag tycker och tänker! Särskilt om det är lite udda typer på tv.

Nähä. Äta något kanske?

Jag känner mig lite ur kängorna (jag vet att det heter gängorna men nu blev det fel och då får det stå så) idag och jag vill bara bli kvitt känslan. (Kan hända att det räcker med att äta. Jag är väähäähäääldigt hungrig inser jag nu)


5 kommentarer:

  1. Jag har läst.. Kul, man ser att det är du som skrivit ;)

    Hur ramlade du på det??

    SvaraRadera
  2. men va? den serien gilar vi! Lillkillen är superskön ju;-)

    SvaraRadera
  3. MissC; jag fick en kommentar "det här kanske är något för dig" och en länk till den sidan! =)

    G n d; Va? Den lille tönten? Eller menar du din lillkille - han är superskön ja! =)

    Nilla; Jag vet inte. Just nu tittar jag på Mammas Pojke och skäms, både för att jag tittar och å deras vägnar. Pinsamt! Sen blir det Lyxfällan, det kan hända att det blir ett par åsikter om det.

    SvaraRadera
  4. Skulle skriva något, så försvann det. Men visst kan man väl vara ur kängorna?! Det har jag varit ofta.

    SvaraRadera