måndag 19 oktober 2009

Trötter


Oj vad jag är trött och sömnig. Vilken kväll! Fick ju snabbt bestämt mig för att titta på någon tv-serier för att sen kunna skriva om den! Jag ville liksom få det överstökat, det där första inlägget.

Och det var en baggis! Visst, att få till det rent tekniskt var ingen baggis, det är mer att tänka på än vid ett vanligt blogginlägg! Men lite assistans när jag glömde en liten viktig detalj och sen blev det ett inlägg! Jag bara skrev vad jag tyckte. Tjoff så var det klart. Jättekul! Nu vill jag inte göra annat än titta på tv och sen skriva vad jag tyckte om programmen!

Är det något jag gillar så är det att tycka och tänka! Och är det något jag är bra på så är det att inte alltid tänka till före. Jag liksom tänker efter. Som i efteråt. Hoppas inte det kommer bli ett problem!



4 kommentarer:

  1. Heja dig Agneta! Jag läste ditt lilla inlägg. Den serien är väl inte den bästa det kan jag hålla med om.

    SvaraRadera
  2. Gafflan; som någon sa; om man lär känna karaktärerna så lyfter serien... och att jag skulle ge den en chans till. Men nej, min tid är mer värdefull än så, det finns andra jag ska utforska nu! :-)

    SvaraRadera
  3. Men vad häftigt, då har du ju kommit i gång! För mig är det tvärtom, vill så det skriker men bloggar knappt längre. De stora livsfrågorna hägrar så jag har ingen tid. Men snart ska jag komma på vad jag ska göra, och då är det bara shooooot! Lycka till med skrivandet, och meddela när du skrivit mer:)

    SvaraRadera
  4. A-L; nä, du bloggar för lite...
    Jag meddelar när jag skivit mer.

    SvaraRadera