onsdag 14 oktober 2009

Näe, de får klara sig själva


Jag orkar bara inte titta på matchen. Sverige gjorde mål innan jag började titta och sen jag började titta gjorde Portugal ett mål mot Malta och vår yttepytteminimala chans blev ännu mindre. Jag ska kanske gå och lägga mig och sova i stället. Jag gör nog mest nytta då.

Det känns som att den trötthet som lamslagit mig är den sorten som faktiskt går att sova bort! Och det är ju positivt. Värre är det med den tröttheten som sätter sig inombords och som inte försvinner med hjälp av sömn.

Jag är grymt sugen på något gott! Rostat bröd med massor av smör och flingsalt men jag tog mig en knäckebröd med bara lite smör och flingsalt, och nu ska jag tvinga i mig en clementin. Sen får det vara bra - jag åt ju för sjutton middag för två timmar sen (inte konstigt egentligen att jag är hungrig, jag tarvar mat ungefär varannan timme - jättejobbigt)

Trött trött trött trött trött trött trött ... otroligt intressant information

6 kommentarer:

  1. PS. Säg det inte till någon. Framförallt inte till mina tonåringar! Jag tog några maränger, vispade lite grädde och la i några, hm okej då, många dajmbitar. Nu är det slut och jag är inte så sugen på något sött längre... *undrar varför*

    SvaraRadera
  2. Jag däremot tittade på matchen. Och fattar inte varför....

    Det var tråkigt. Och ledsamt. Känns som luften har gått ur, liksom.

    Tja, suck, när dom inte tar in mig som "personlig coach" så går det som det går! (Hi hi)

    SvaraRadera
  3. Tror det är mörkrets fel att tröttheten tynger som en gigantisk gråsten. Nu börjar perioden när det är svart när klockan ringer, lika svart när man kommer hem. Blä, var tog orken o lusten vägen?

    SvaraRadera
  4. Singelmamman; haha! Du är underbar! Och jag lovar att inget säga! ssscchhh....

    Annika; jamen varför har inte Lagerbäck ringt dig???! Dumt.

    Madlar; det är en ständig kamp mot tankarna och tröttheten... Tur att hösten är så vacker ändå!

    SvaraRadera
  5. Nilla; glömde dig, förlåt. Tack, jag sov jättegott i natt! Kanske detta blir en bra dag?

    SvaraRadera