torsdag 1 oktober 2009

Att handla är så kul (OBS! Viss ironi kan förekomma)


Att handla är så roligt! Så utvecklande och så stimulerande! Nej, nu överdriver jag. Men roligt är det. Kul som bara den! Jättekul!

Jag hade laddat idag, tänkt positivt i stil med: Om jag handlar så får jag hem det jag vill ha hemma, något gott, och rostbröd!

Så jag skrev en lista. En fin inköpslista, där jag verkligen tänkte till. Och visualiserade kyl och lådor hemma...

Sen åker jag hemåt. Kliver av i centrum, flyttar bilen närmare affären och kommer på: JÄVLAR! Inköpslistan ligger kvar på jobbet! Och där ligger den ju bra. Jättebra! För i min hand hade den ju inte gjort någon som helst nytta!

Tänk tänk tänk! Ägg och mjölk kommer jag ihåg, maken ska göra pannkakor i morgon. Men resten..? Middag...? Frukost?

Jaja, jag plockar ihop lite krafs av det jag kommer på i min korg och går mot kassan. Såklart funkar inte mitt kort, som vanligt. I alla andra affärer går det hur bra som helst men på Ica dumma kvantum går det inte. Oläsligt kort, står det. Men fixa apparaten då!!! (Nu är jag både hungrig och sur)

Efter att jag kommit igenom utcheckningen ska jag packa ner mina varor, i min kasse, som ligger i botten av korgen, under alla varor. Varför?!

Jättekul att behöva tömma min korg på varor och lägga upp dem på golvet, för att sedan packa ner dem i min kasse. Gaaaah!

Till slut kan jag lämna affären och åka hem!

Och där är jag nu. Hemma. Och helt utsvulten... Men nu har jag hämtat mig några minuter och ska strax fixa middag. Om en timme ska stortjejen vara på scouter och jag ska försöka att inte glömma bort det idag (igen).


5 kommentarer:

  1. Hihi, det gäller att planera....

    SvaraRadera
  2. *ler*
    Ja, tänk vilka konstiga saker vi gör ibland. Men det bästa är att man alltid känner igen sig!! Jösses, vad jag kan vara snurrig av och till.

    Ha det gött!
    Hälsar Annika som sitter på X2000.

    SvaraRadera
  3. Jag åkte iväg lååångt för att köpa nya knappar till en grön kofta. Var var koftan? Kvarglömd hemma...

    SvaraRadera
  4. Nämen, det är väl jättekul att svettas runt i en matbutik, utan inköpslista och handla för tusenlappar som i ett nafs äts upp? Särskilt om man har noll fantasi och inte vet vad man ska laga av maten *Talar av egen erfarenhet* Näru, en personal shopper till oss, i julklapp kanske?

    SvaraRadera
  5. Mita;
    Vadförnågot?

    Annika;
    Skönt att jag inte är ensam i alla fall...

    Osloskånskan;
    Skönt att läsa att vi är fler...

    A-L;
    Vilken bra idé *skriver upp på önskelistan*

    SvaraRadera