tisdag 29 september 2009

Dessutom...


... så är det tisdag! T I S D A G !

Det betyder sitta och ta det lugnt i soffan, med frukost, en kopp kaffe, min lilla söta dator, min underbara utsikt (vill inte gå hemifrån! Vill inteeeeee!)

Det betyder också att jag blir så avslappnad och lugn och njuter så mycket att jag blir sen till bussen och förstör den sköna känslan jag haft hela förmiddagen genom att slänga mig på cykeln och tokcykla i världensjävlafart till centrum med skyhög puls och panik i blicken för att sen sitta på bussen och diskret slänga av mig alla kläderna och hyperventilera alltmedan jag försöker verka cool och världsvan och inte för ett ögonblick röja att jag varit i en näradödenupplevelse och är stressad och toksvettig. *världens längsta meningen*


Undrar hur just den här tisdagen blir? *loj*

3 kommentarer:

  1. Haha, så där har jag det varje dag nu när jag ska hämta på dagis vid lunch. Sitter här och njuter för att sen i vild panik cykla genom samhället. Fast jag ska inte till jobbet, så det gör ju inget att jag är varm och stressad...
    Ha en nderbar tisdag.
    Vet du en sak, varje gång jag ser din profilbild tror jag att det är jag. Har ett par glasögon som ser likadana ut, samma hårlängd etc. Virrig är jag med, haha.

    SvaraRadera
  2. Du måste nog ändra dina klockor hemma så att du får plustid vid busshållplatsen!! Tänk att kunna stå där i lugn och ro och titta på allt runtomkring, dessutom osvettig;)

    SvaraRadera
  3. Hahahaha!
    Fast jag förstår ju förstås vad jobbigt det måste vara för dig.
    *väldigtförstående*

    SvaraRadera