fredag 4 september 2009

Faran över!


Ingen fara med mig. Eller så är det precis det det är! Vi har precis gjort slut på vinflaskan och jag är varken snygg, rolig eller smart. Jag ser ut som ett ras. Tänkte ta ett foto med webkameran, i Photo Both, och lägga ut... Men programmet stängde helt plötsligt ner! Av sig självt! Det kan bara betyda att jag är för ful för att fastna på bild!

Ibalnd ibland (oj, det är vinet) stänger Safari också ner, helt utan synlig anledning! Åhnej! Betyder det att jag är värdelös på att skriva också? För det händer oftast när jag bloggar. Hade jag varit inne på opassande sidor hade jag kunnat misstänka att maken hade ett finger med i spelet. Men bloggen?


Tillbaka till tråden igen, den att jag inte är särskilt påverkad av alkoholen, efter en halv flaska vin. Eller hjälp! Är jag påverkad utan att märka det själv? Eller är det så att jag nu kan dricka en halv flarra utan att det sätter sina spår? Jag som alltid varit billig i drift! Ska jag helt plötsligt bli dyr nu? 

Jag brukar bli både snygg och rolig efter två glas. Och nu, nu stängs programmen ner. Min glansperiod är över. (Och jag hör en elak röst som säger: Den är över sedan lääääääänge)



Men men! Så här ska det inte vara! Det är meningen att självförtroendet ska boostas av alkohol, inte tvärtom! (Som i tonåren, när man fått tillräckligt - mer än tillräckligt - och man bara grät och grät och grät och man visste inte varför... Det var bara väldigt skönt att gråta.)


I morgon får det bli en eller ett par Treo innan kvällens begivenheter. För middagen måste bli av. Tyvärr. Och jag behöver alla värdinnetips jag kan få! Hur kallpratar man med 60+ tråkmånsar? Jo, för de måste jag ju prata med också! De är politiker dessutom.


Åh, nej, det här blev ett långt inlägg. vid det här laget kan jag börja skriva hemligheter, för det är nog ändå ingen som orkat läsa! Ha!

Jag kan ha fått ett skrivuppdrag. På riktig. Kanske. Jobbigt för någon som lider av grym prestationsångest.

Visste ni att jag var duktig på friidrott när jag var yngre? Jag har tävlat längdhopp mot Erica Johansson. Hon vann alltid över mig. Skittrist.

Nu sova, för nu börjar det bli jobbigt att stava rätt coh skriva rätt. Någon har börjat flytta om tangengterna. Ohc jag måste få lite skönhetssömn. 


5 kommentarer:

  1. Informativt inlägg minsann.
    Vad är det för skrivuppdrag?
    Grattis, menade jag.
    Och sov gott.

    SvaraRadera
  2. HA! Mig lurar du inte! I'm the Queen of Lång Inläggs.

    YES!!! Blir både glad och avis. Fy farao, vad kul!

    Nej, jag tänker inte sluta blogga. Njet! Man må känna sig torr som ett sviskon (katrinplommon), men minst en rad varenda dag skall hamras ner. Basta! :-)

    You go, girl! Och, eh, glöm inte: varannan vatten. ;-)

    SvaraRadera
  3. Lycka till på middagen imorgon eller idag är det väl för Dig. Kallprat är jag bra på;), is kall alltså... Tar bara lite får lång tid för att jag skall komma hem till dig och prata;)
    Tips, bjud på en välkomstdrink med mycket alkohol i (som inte får kännas) så skall du se att alla kan småprata...
    Kram på Dig!

    SvaraRadera
  4. Du kanske blir positivt överraskad vid middagen ikväll;), de kanske är riktigt roliga "trots" att de är 60+ - are*skratt*
    Jaha, vad kul! Ett skrivuppdrag!
    Grattis!

    SvaraRadera
  5. Oj, vad jag var informativ ja!
    Uppgiften är att skriva ett slags valmanifest, tror jag. Orkar inte tänka på det just nu för jag blir så nervös! Typiskt mig.

    Och angående ikväll; alla är inte 60+ (och jag menar inte att de är tråkiga just för att de passerat 60 - de hade nog varit tråkiga oavsett ålder)
    Det kommer nog att bli trevligt!

    SvaraRadera