fredag 4 september 2009

Jag hade värsta inlägget i natt!


När jag inte kunde sova i natt låg jag och filurade på ett inlägg! Det var väldigt bra, fyndigt och ganska så smart om jag inte minns helt fel. Men som alltid upptäcker man på morgonen att man kanske inte alls låg vaken så länge och mycket, utan i själva verket sov och slumrade och bara ibland vaknade till lite lätt ibland... 

Och likadant är det med mitt blogginlägg som jag var så säker på att jag skulle komma ihåg att skriva ner när jag vaknade. Det skulle (nästan) bli mitt genombrott! Mitt stora kliv upp bland de andra storbloggarna! Wow! Tänk er! Blondinbella, Kenza, Mogi, Kling, Stina-Lee och så jag! 

Men jag har nog drömt, för något minne av vad inlägget skulle handla om vet jag inte. Men nu föddes en ny idé. Att ta efter ovan nämna toppbloggerskor! Skriva om det de skriver om, det måste ju vara klockrent recept på framgång! Lite mer coola bilder på mig, (får lära mig photoshop först) lite mer shopping, lite mer smink, många fler sär skrivningar och fräsiga uttryck med nya pördiga endelser - ey. (Åh, här skulle jag kunna fortsätta att göra parodi på och raljera över en viss videobloggande flicksnärta! Men det vore nog elakt. Nasty. Nasteeeyyy.)

Jag har skrattat gott åt Mogis videoblogg! Hennes språklektion eller ordlista eller vad det nu var! Jag rekommenderar er att kika! Det är underhållning! Humor! Och jag hoppas att hon hade humor i åtanke när hon gjorde inlägget..

Marcus Birro har gjort en parodi, eller om han var seriöst sugen på att göra en egen ordbok? Humor!

Nu ska jag surpla på mitt kaffe!

Kanske återkommer jag med ännu ett inlägg under eftermiddagen?

4 kommentarer:

  1. Hehe.. har hänt mig också. Och ibland när jag kör bil kommer jag på de mest fiffiga inläggen.

    Jag sitter för mig själv och tänker ut formuleringar och innehåll. Tycker jag är tokbäst. Förlåt tok bäst ska det nog vara om det ska slå out there.

    Jag kommer dock inte ihåg dom så länge tyvärr. Ofta är det borta när jag tänker efter nästa gång.. Även om det bara är minuten efter.

    Demensbloggen tänkte jag kalla den. Eller senildemens heter det ju *kom på*

    Du är bara bästey...
    ;)

    SvaraRadera
  2. ja visst är det könstigt ..
    att dom har en sån jäkla trafic till sina bloggar ...

    står ju aldrig nått bra , eller kul .vad jag tycker !!

    ändra inte nått på din ..gillar den skarpt

    kram på re

    SvaraRadera
  3. Hjälp, vi håller på att förlora en generation Stockholmare! Det är väl iofs inte mycket annat att vänta i landet där Blondinbella är banbrytaren. Då kommer, vare sig man vill eller inte, en hel drös med Mogisar i kölvattnet...
    Värre än svininfluensan om du frågar mig.

    SvaraRadera
  4. Jag letade febrilt efter mitt namn bland storbloggarna, men såg det inte...? Jag ska kolla igen, ibland är jag så himla snabb:)

    SvaraRadera