torsdag 12 november 2009

Hon har ringt igen!


Kvinnan från igår. Eller om det var en ny kvinna som ringde idag, hon bröt inte lika mycket som igår. Hon kunde till och med uttala makens namn!

Jag uppgav mobilnummret (igen) - utan diskussion den här gången. Idag var jag ingen svartsjuk och misstänksam fru! Det var jag inte igår heller, då var jag bara jävligt nyfiken! Det är jag idag också. Men maken har stängt av telefonen... Han brukar aldrig stänga av sin telefon...? Behöver jag bli orolig nu?


3 kommentarer:

  1. Ringde hon honom inte på bussen alltså? Vad läskigt! Det är säkert en vätesuperoxiderad ryska som fått en fling på din man, eller också en sån där lurendrejare som vill ha kontonumret från honom (men det är väl bara du som får?). Spännande! Hoppas vi får en fortsättning...

    SvaraRadera
  2. Kommandoran: Nej, han satt i annat samtal hela bussresan så hon fick inte tag på honom...

    Jag hoppas också på en spännande fortsättning! Ställa make mot väggen!

    SvaraRadera
  3. *hahaha*
    Du tränar alltså på att bli ett sånt där objekt som vi "älskar att hata" på jobbet... dvs en sådan fru som svarar i telefonen åt sin make och säger "Näe... han är inte intresserad av sånt!!" Vi råkar ut för den typen vareviga dag på jobbet. Jag brukar alltid svara ungefär så här: "Min sambo är 47 år och jag brukar faktiskt låta honom bestämma själv, men det kanske är vi som är konstiga hemma hos oss...". Man kan riktigt höra hur tanterna snörper på munnen ;-)

    SvaraRadera